ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #945 Dátum: 2008. Március 14. - 23:38:49 » |
|
Akkor a kasztni sem suzuki kasztni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #946 Dátum: 2008. Március 14. - 23:42:07 » |
|
Akkor a kasztni sem suzuki kasztni
Dehogynem!...csak a nagy pocsolyán túl! Látod a jelet? Suzuki Reno! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #947 Dátum: 2008. Március 15. - 00:02:24 » |
|
2006.03.14. – Az első két "Combino Supra" villamos megérkezett Budapestre.
Ezt viszont NeEm köszöntük meg a BKV aktuális főrab......... vezérigazgatójának. Miért nem jók a villamosok?Még nem ültem rajta, de a következő 5 éves tervben szerepel!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #948 Dátum: 2008. Március 15. - 00:16:05 » |
|
Na mostanra tudtam elolvasni az elmaradásom! Nem kevés!Viszont el is álmosodtam.Megyek vízszintbe!Jó éjt Nektek Cartársaim!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #949 Dátum: 2008. Március 15. - 00:19:30 » |
|
Na mostanra tudtam elolvasni az elmaradásom! Nem kevés!Viszont el is álmosodtam.Megyek vízszintbe!Jó éjt Nektek Cartársaim!
Neked is nektek is jó éjt megyek én is alig várom a reggelt,menek a kis vassal picit :d
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #950 Dátum: 2008. Március 15. - 00:24:07 » |
|
2006.03.14. – Az első két "Combino Supra" villamos megérkezett Budapestre.
Ezt viszont NeEm köszöntük meg a BKV aktuális főrab......... vezérigazgatójának. Ló?  De inkább D. Gábornak, mert ő hajtotta ki! Nem véletlen, hogy a Siemens kinti vezéreit megcsipték, csak itthon nem vetődött fel semmi gyanus dolog. Vajh miért nem? A Combino az összes városban megbukott, utána vettük meg mi, mert nekünk az jó, ami máshol kudarc. Most is ezt próbálták a selejtes, öreg Volvokkal, de most nem sikerült- szerencsére. Marad rablóvárnak a 4-es metró!  Magyarország a világ szeméttára itt mindent el lehet adni és mindet meg is vesznek mivel sok ember zsebe tellik 1 ilyen beszerzés lezártakor.....!!.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #952 Dátum: 2008. Március 15. - 00:25:48 » |
|
Megtelt ez a topik is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #953 Dátum: 2008. Március 15. - 09:18:11 » |
|
Skacok! A tizedik hozzászólást már ne szúrjátok be, csak az aktuálist, mert 2 Km egy nap!  Meghagyjátok a legelső "[quote author..." sort, közte a lényeget, meg a végén a "[/quote]"-t! Oszt' utána a mondanivaló. Bocs a beszólásért, de így 3 comment egy oldal.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #954 Dátum: 2008. Március 15. - 09:51:20 » |
|
No 1000 ágra süt a nap nem lehet mást tenni mint utnak indulni a kis lacsival 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #955 Dátum: 2008. Március 15. - 09:54:33 » |
|
Szerintem meg jól lehet vele kanyarodni, mert az SW-nek is jó a futóműve! Majd hozzászól a többi benzines (!) SW-s is gondolom, nekem kifejezetten tetszik a viselkedése a kanyarban! A dizel nehezebb, lehet, hogy ott hantolták el az ebet? 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #956 Dátum: 2008. Március 15. - 12:01:22 » |
|
Én viszont nem tudok minden nap rámenni a gépre... így esélyem nincs végigolvasni (most épp 9oldallal szembesültem  ). kissé kocavadásznak érzem magam az utóbbi időben
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #957 Dátum: 2008. Március 15. - 12:11:10 » |
|
Én viszont nem tudok minden nap rámenni a gépre... így esélyem nincs végigolvasni (most épp 9oldallal szembesültem  ). kissé kocavadásznak érzem magam az utóbbi időben Néha van mit mazsolázgatni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #958 Dátum: 2008. Március 15. - 12:18:43 » |
|
Zotya hamar meguntad a kocsikázást,vagy elfogyott a benya? 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #959 Dátum: 2008. Március 15. - 12:24:21 » |
|
Zotya hamar meguntad a kocsikázást,vagy elfogyott a benya?  El sem indultam nákiáltam céges vasat takarítani 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|