Komis
|
 |
« Hozzászólás #1170 Dátum: 2008. Március 21. - 08:31:54 » |
|
Most már tudjuk kinél van az elveszett csillagod Ladlac! 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
caroy
Friss hús
Nem elérhető
Sedan 1.6 Elite
|
 |
« Hozzászólás #1171 Dátum: 2008. Március 21. - 09:17:30 » |
|
Mindenkinek áldott ünnepeket! Hölgyeknek sok locsolkodót, az Uraknak sok piros tojást!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #1172 Dátum: 2008. Március 21. - 09:25:01 » |
|
Ladlac nagyon szép zűd lett!  Biza, nekem is Teccik. Nem is az irigységtől lett! Viszont volt csillaghullásom / -1/ Én viszont kaptam egyet pluszba! Ladlac! tehát nálam van az 1 csillagod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1173 Dátum: 2008. Március 21. - 13:18:26 » |
|
Ladlac nagyon szép zűd lett!  Biza, nekem is Teccik. Nem is az irigységtől lett! Viszont volt csillaghullásom / -1/ Én viszont kaptam egyet pluszba! Ladlac! tehát nálam van az 1 csillagod! Puncsosok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1174 Dátum: 2008. Március 21. - 13:50:12 » |
|
Na szóval mi a koncepció?Kit kell, és mivel megvesztegetnem?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #1175 Dátum: 2008. Március 21. - 14:11:29 » |
|
Engem.  De természetesen megvesztegethetetlen vagyok.  (Azért ne add fel elsőre!!!  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1176 Dátum: 2008. Március 21. - 14:27:50 » |
|
Engem.  De természetesen megvesztegethetetlen vagyok.  (Azért ne add fel elsőre!!!  ) Engem kizárólag a vörös csillagok érdekelnek, tudod olyan, mint amilyen az úttörő nadrágszíjjamon, sípomon és jelvényemen van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1177 Dátum: 2008. Március 21. - 15:15:03 » |
|
Engem.  De természetesen megvesztegethetetlen vagyok.  (Azért ne add fel elsőre!!!  ) Engem kizárólag a vörös csillagok érdekelnek, tudod olyan, mint amilyen az úttörő nadrágszíjjamon, sípomon és jelvényemen van! Meg a sörön. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1178 Dátum: 2008. Március 21. - 17:07:33 » |
|
Azért az érdekes, hogy sok tagnak van fotója a galériában, mégsem volt fent itt vagy 8 hónapja. Baj?!?Nem?!? 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
 |
« Hozzászólás #1179 Dátum: 2008. Március 21. - 17:20:29 » |
|
Sziasztok. Igaza van Gidynek, rég voltam itt. Ennek az az oka, hogy leszereltem, azt kellett intézni, ezzel párhuzamosan az új helyemen hajtás van, úgyhogy lassan a híradóban is hír lesz, hogy Lugosi Zsolt hivatalos látogatásra hazánkba érkezett. Kedd, szerda belföld este 6ig, csütörtök hajnal 3 irány Ljubljana, visszaérkezés este 11re. Szlovénia fejlettebb ország mint Szerbia és Bosznia (oda is sokat járok), tele vannak Chevrolettel, rengeteg Lacetti van de a többség sedan. Anno Boszniában is láttam elég sokat, Szerbiát inkább ne emlegessük (ott az autók átlagéletkora 352 év). Hirtelen ennyi, illetve egy kollégámnak van egy HB Lacsija, már nem garos és rángat neki +sárga lámpa. Ajánlottam nézzen be ide, fel is írta a címet de neki sincs sok ideje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1180 Dátum: 2008. Március 21. - 18:49:05 » |
|
Sziasztok. Igaza van Gidynek, rég voltam itt. Ennek az az oka, hogy leszereltem, azt kellett intézni, ezzel párhuzamosan az új helyemen hajtás van, úgyhogy lassan a híradóban is hír lesz, hogy Lugosi Zsolt hivatalos látogatásra hazánkba érkezett. Kedd, szerda belföld este 6ig, csütörtök hajnal 3 irány Ljubljana, visszaérkezés este 11re. Szlovénia fejlettebb ország mint Szerbia és Bosznia (oda is sokat járok), tele vannak Chevrolettel, rengeteg Lacetti van de a többség sedan. Anno Boszniában is láttam elég sokat, Szerbiát inkább ne emlegessük (ott az autók átlagéletkora 352 év). Hirtelen ennyi, illetve egy kollégámnak van egy HB Lacsija, már nem garos és rángat neki +sárga lámpa. Ajánlottam nézzen be ide, fel is írta a címet de neki sincs sok ideje.
Luzso! Jó végre hallani rólad! Ezek szerint Te vagy a mókus a kerékben!  Azért néha látogass el közénk, akkor is, ha ki vagy nagyon zsákmányolva! Tudod, menthetetlenül közénk tartozol! Vigyázz Magadra, és szép családodra, és mi itt vagyunk plusznak! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1181 Dátum: 2008. Március 21. - 21:06:02 » |
|
Hát most vagy nagyon hatásos volt a moderátori feddés vagy senkinek semmi mondandója?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1182 Dátum: 2008. Március 21. - 21:08:01 » |
|
Hát most vagy nagyon hatásos volt a moderátori feddés vagy senkinek semmi mondandója?
Mindenki ül a tojásain 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1183 Dátum: 2008. Március 21. - 21:26:30 » |
|
Mindenki ül a tojásain  Az enyémek már lassan kikelnek a sok tötymörgéstől.Egy kicsit pörögni szeretnének!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1184 Dátum: 2008. Március 21. - 21:53:26 » |
|
Miután ma sem vagytok szószátyár kedvetekben elköszönök.Mindenkinek jó szórakozást és jó éjszakát kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|