Lacetti klub fórum
2025. április 28. - 21:31:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 242514 alkalommal)
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1245 Dátum: 2008. Március 27. - 18:37:30 »

Nem tesz jót nekünk ez a sok pesti mászkálás. Én egyre idegesebb leszek, a verda meg lustul!
Hogy érted hogy lustul??
Nem harap. Picit jobban kell nekinyomnom, mint korábban. Kb 1000 km-t mentem vele Pesten az elmúlt 10 napban. Tegnap óta kezdtem érezni. És jobban fogyaszt. Asszem meg kell kergetnem egy picit. Minden esetre nem kapcsolok 3-as fölé, pörgetem.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1246 Dátum: 2008. Március 27. - 18:53:14 »

Nem tesz jót nekünk ez a sok pesti mászkálás. Én egyre idegesebb leszek, a verda meg lustul!
  Cap! Akkor most már kezded érezni, hogy mit élek át nap, mint nap? He Mennyível könnyebb egy óceánjáróval közlekedni a tengereken, ahol nincsenek pestiek! Vigyorog Azért van közös dolog is, ha viharban hajózol, akkor eszedbe juthat a Thököly út! Én szerintem tiszteletbeli hajós vagyok, kormányos! Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1247 Dátum: 2008. Március 27. - 18:59:42 »

Cap! Akkor most már kezded érezni, hogy mit élek át nap, mint nap? He Mennyível könnyebb egy óceánjáróval közlekedni a tengereken, ahol nincsenek pestiek! Vigyorog Azért van közös dolog is, ha viharban hajózol, akkor eszedbe juthat a Thököly út! Én szerintem tiszteletbeli hajós vagyok, kormányos! Vigyorog
Ja, csak nem leszek ideges, ha a járgányról (hajó) lejön a dukkózás! Bezzeg a Lacsi. Lep**** a kereket, brékelek beszállás elött, hogy a kutasz*t leszedjem a cipőmről beszállás elött. Még a madarak is le*****. A frissen mosott autót. Meg a sok széparcú értelmes, akik a szórólapot úgy teszik az ablaktörlő alá, hogy égnek áll a hajam!
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1248 Dátum: 2008. Március 27. - 19:10:17 »

Ja, csak nem leszek ideges, ha a járgányról (hajó) lejön a dukkózás! Bezzeg a Lacsi. Lep**** a kereket, brékelek beszállás elött, hogy a kutasz*t leszedjem a cipőmről beszállás elött. Még a madarak is le*****. A frissen mosott autót. Meg a sok széparcú értelmes, akik a szórólapot úgy teszik az ablaktörlő alá, hogy égnek áll a hajam!
Üdv a Pestért rajongók táborában!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1249 Dátum: 2008. Március 27. - 19:11:17 »

És ín pösti gyerök vónék vazze!  Vigyorog
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1250 Dátum: 2008. Március 27. - 19:22:23 »

És ín pösti gyerök vónék vazze!  Vigyorog
Annál inkább mondom néked.(vazze)
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1251 Dátum: 2008. Március 27. - 19:30:07 »

Ezért is költöztem ki a városból. De már itt is eléggé sok a 7-es bömös, c-s és s-s merdzsó, meg a q7. Meneküljek még messzebbre miattuk?
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1252 Dátum: 2008. Március 27. - 19:52:24 »

Ma este a retek klubbon "Go, Trabi Go!" Ki nézi?
Naplózva

Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #1253 Dátum: 2008. Március 27. - 20:01:32 »

Ne izguljatok, vidéken ugyanez van. Állatka elrágja a vezetékeimet, melóhelyen lefo*nak a galambok, parkolóban idegbajt kapok a kéregetőktől....na és persze a bekapott kövekről már nem is beszélek Vigyorog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1254 Dátum: 2008. Március 27. - 21:28:14 »

Ma este a retek klubbon "Go, Trabi Go!" Ki nézi?
ÉÉÉÉn Vigyorog
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1255 Dátum: 2008. Március 28. - 07:34:16 »

Há Cap! Nyugodtan pörgesd 7 ezerig néha, jót tesz neki, mert tényleg ellustul, ha sosem mutatod meg neki hol a vége. Ez tapasztalat! Neked inkább dízel való, ha félsz a fordulatoktól.
Ha gondolod beszélgess sűrűbben R*R barátunkkal! Kacsint
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1256 Dátum: 2008. Március 28. - 17:42:07 »

Hatalmas nagy pangás van így délután fél hatkor! Ezt nem gondoltam volna! 1 vendég és 1 tag........hmmmmm
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1257 Dátum: 2008. Március 28. - 18:09:00 »

Na már alakul! 2 vendég, 2 tag (Jopek és én)....délelőtt meg szép színes volt az alsó mező! Egy zöld modi (nem emlékszem, de asszem Athee) utána én kékkkel, majd a Főni piroslott mögöttem!  Így hárman mind...senki más... Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1258 Dátum: 2008. Március 28. - 18:17:02 »

Na már alakul! 2 vendég, 2 tag (Jopek és én)....délelőtt meg szép színes volt az alsó mező! Egy zöld modi (nem emlékszem, de asszem Athee) utána én kékkkel, majd a Főni piroslott mögöttem!  Így hárman mind...senki más... Vigyorog
Mindenki Gidynél van.  Mosolyog
Naplózva

LPG
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1259 Dátum: 2008. Március 28. - 18:40:18 »

Értem...Gidy KV-t főz, a fórum meg kihal...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 129   Fel

Ugrás: