captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1245 Dátum: 2008. Március 27. - 18:37:30 » |
|
Nem tesz jót nekünk ez a sok pesti mászkálás. Én egyre idegesebb leszek, a verda meg lustul!
Hogy érted hogy lustul?? Nem harap. Picit jobban kell nekinyomnom, mint korábban. Kb 1000 km-t mentem vele Pesten az elmúlt 10 napban. Tegnap óta kezdtem érezni. És jobban fogyaszt. Asszem meg kell kergetnem egy picit. Minden esetre nem kapcsolok 3-as fölé, pörgetem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1246 Dátum: 2008. Március 27. - 18:53:14 » |
|
Nem tesz jót nekünk ez a sok pesti mászkálás. Én egyre idegesebb leszek, a verda meg lustul!
Cap! Akkor most már kezded érezni, hogy mit élek át nap, mint nap?  Mennyível könnyebb egy óceánjáróval közlekedni a tengereken, ahol nincsenek pestiek!  Azért van közös dolog is, ha viharban hajózol, akkor eszedbe juthat a Thököly út!  Én szerintem tiszteletbeli hajós vagyok, kormányos! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1247 Dátum: 2008. Március 27. - 18:59:42 » |
|
Cap! Akkor most már kezded érezni, hogy mit élek át nap, mint nap?  Mennyível könnyebb egy óceánjáróval közlekedni a tengereken, ahol nincsenek pestiek!  Azért van közös dolog is, ha viharban hajózol, akkor eszedbe juthat a Thököly út!  Én szerintem tiszteletbeli hajós vagyok, kormányos!  Ja, csak nem leszek ideges, ha a járgányról (hajó) lejön a dukkózás! Bezzeg a Lacsi. Lep**** a kereket, brékelek beszállás elött, hogy a kutasz*t leszedjem a cipőmről beszállás elött. Még a madarak is le*****. A frissen mosott autót. Meg a sok széparcú értelmes, akik a szórólapot úgy teszik az ablaktörlő alá, hogy égnek áll a hajam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1248 Dátum: 2008. Március 27. - 19:10:17 » |
|
Cap! Akkor most már kezded érezni, hogy mit élek át nap, mint nap?  Mennyível könnyebb egy óceánjáróval közlekedni a tengereken, ahol nincsenek pestiek!  Azért van közös dolog is, ha viharban hajózol, akkor eszedbe juthat a Thököly út!  Én szerintem tiszteletbeli hajós vagyok, kormányos!  Ja, csak nem leszek ideges, ha a járgányról (hajó) lejön a dukkózás! Bezzeg a Lacsi. Lep**** a kereket, brékelek beszállás elött, hogy a kutasz*t leszedjem a cipőmről beszállás elött. Még a madarak is le*****. A frissen mosott autót. Meg a sok széparcú értelmes, akik a szórólapot úgy teszik az ablaktörlő alá, hogy égnek áll a hajam! Üdv a Pestért rajongók táborában!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1249 Dátum: 2008. Március 27. - 19:11:17 » |
|
És ín pösti gyerök vónék vazze! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1250 Dátum: 2008. Március 27. - 19:22:23 » |
|
És ín pösti gyerök vónék vazze!  Annál inkább mondom néked.(vazze)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1251 Dátum: 2008. Március 27. - 19:30:07 » |
|
Ezért is költöztem ki a városból. De már itt is eléggé sok a 7-es bömös, c-s és s-s merdzsó, meg a q7. Meneküljek még messzebbre miattuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1252 Dátum: 2008. Március 27. - 19:52:24 » |
|
Ma este a retek klubbon "Go, Trabi Go!" Ki nézi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1253 Dátum: 2008. Március 27. - 20:01:32 » |
|
Ne izguljatok, vidéken ugyanez van. Állatka elrágja a vezetékeimet, melóhelyen lefo*nak a galambok, parkolóban idegbajt kapok a kéregetőktől....na és persze a bekapott kövekről már nem is beszélek 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1254 Dátum: 2008. Március 27. - 21:28:14 » |
|
Ma este a retek klubbon "Go, Trabi Go!" Ki nézi?
ÉÉÉÉn 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1255 Dátum: 2008. Március 28. - 07:34:16 » |
|
Há Cap! Nyugodtan pörgesd 7 ezerig néha, jót tesz neki, mert tényleg ellustul, ha sosem mutatod meg neki hol a vége. Ez tapasztalat! Neked inkább dízel való, ha félsz a fordulatoktól. Ha gondolod beszélgess sűrűbben R*R barátunkkal! 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1256 Dátum: 2008. Március 28. - 17:42:07 » |
|
Hatalmas nagy pangás van így délután fél hatkor! Ezt nem gondoltam volna! 1 vendég és 1 tag........hmmmmm
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1258 Dátum: 2008. Március 28. - 18:17:02 » |
|
Na már alakul! 2 vendég, 2 tag (Jopek és én)....délelőtt meg szép színes volt az alsó mező! Egy zöld modi (nem emlékszem, de asszem Athee) utána én kékkkel, majd a Főni piroslott mögöttem! Így hárman mind...senki más...   Mindenki Gidynél van. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1259 Dátum: 2008. Március 28. - 18:40:18 » |
|
Értem...Gidy KV-t főz, a fórum meg kihal... 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|