Lacetti klub fórum
2025. április 26. - 00:50:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 241927 alkalommal)
sebijoe
Vendég
« Hozzászólás #1335 Dátum: 2008. Március 30. - 08:02:51 »

Szia!

Ennek az adaleknak nem vagyok a hive! Az uzemnyagba rakhato befecskendezo tisztitot es a szivocsonkba juttatott felso tisztitot ajanlom, ezeket a markaszerszervizek is hasznaljak.
Naplózva
Giovanni
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Kékvillám :)

« Hozzászólás #1336 Dátum: 2008. Március 30. - 16:51:05 »

Látom mindenki kihasználja a jó időt és kirándúl. Jól is teszitek! Mosolyog Én most értem haza, és amiket tapasztalatam, az alapján mindenkinek szerencsés haza érést kívánok!
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1337 Dátum: 2008. Március 30. - 16:52:03 »

Ez talán segít vagy pont ellenkezőleg!  
http://belsoseg.blog.hu/2008/02/27/miert_nem_probalom_ki_a_prolongot
Naplózva

LPG
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1338 Dátum: 2008. Március 30. - 17:23:37 »

Látom mindenki kihasználja a jó időt és kirándúl. Jól is teszitek! Mosolyog Én most értem haza, és amiket tapasztalatam, az alapján mindenkinek szerencsés haza érést kívánok!
Igen, bár lassan gondolom mindenki hazaér.
Nekünk is megvolt az első tavaszi séta. 
Rengeteg a motoros, teljes a kirajzás. 
Remélem az Őrangyalát senki nem hagyja le!  Kacsint
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1339 Dátum: 2008. Március 30. - 17:45:45 »

Órákig olvasgattam. Én nem teszek a Lacsiba! A Swift meg 11 éve megbízhatóan üzemel Mobil 1 10W-40-el. Abba sem teszek.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1340 Dátum: 2008. Március 30. - 17:46:09 »

Eszméletlen sok a motoros de ezt a szép időt muszály volt kihasználni egy horgászatra.Igaz nem fogtam semmit,de jó volt az idő. Mosolyog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1341 Dátum: 2008. Március 30. - 17:50:41 »

A 80-as évek végén a Daciámba énis raktam Slick-50-et.Sajnos a tapasztalatom kevés ,mert utána nem sokkal eladtam.De én biztos nem raknám bele az új autómba.Talán majd ha 300000 km lesz benne.Addig meg van még 20 év. Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1342 Dátum: 2008. Március 30. - 17:55:31 »

Reggel homokozóért mentem a Swiftel. Ember, nincs tekintélyem. Bezzeg a Lacsival!
A motorosok rám is a szívbalyt hozták. Hát hogy a kexbe tudjak úgy vezetni budapesten, hogy állandóan a visszapillantót lesem, hogy mikor teleportál mögém egy kétkerekű havasi? A legszebb az volt, hogy balra, nagyívben kanyarodtam a főútra és akkor előzött. És el kellett rántania a kormányt, mert az engem kiengedő busz csak rám számított.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #1343 Dátum: 2008. Március 30. - 18:30:36 »

Reggel homokozóért mentem a Swiftel. Ember, nincs tekintélyem. Bezzeg a Lacsival!
A motorosok rám is a szívbalyt hozták. Hát hogy a kexbe tudjak úgy vezetni budapesten, hogy állandóan a visszapillantót lesem, hogy mikor teleportál mögém egy kétkerekű havasi? A legszebb az volt, hogy balra, nagyívben kanyarodtam a főútra és akkor előzött. És el kellett rántania a kormányt, mert az engem kiengedő busz csak rám számított.
Igen, nagy a rajzás. Kőszegen is mintha motor kiállítás lett volna. De én ma nem láttam tőlük semmi kihívó viselkedést. Motorozni is lehet kultúráltan.
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
tanko60
Friss hús
*

« Hozzászólás #1344 Dátum: 2008. Március 30. - 18:36:50 »

Üdvözletem minden sorstársnak!
Viszonylag újoncnak számítok ebben a klubban,nem is leveleztem még senkivel.
Viszont ha tud valaki választ adni kérdésemre azt nagyon megköszönném.
Következőről van szó : most április 20-án lesz az autóm 3 éves / amit eléggé megszerettem / Lacetti star 1.4-es.Lekopogom sok problémám nem volt a 3 év alatt. De azért volt egy-kettő.
Pl.:ABS vezérlőt kellett cserélni mert be****t,egyszer kigyulladt a chekkontroll sárga lámpa,bevittem a szervízbe ott számítógépen ellenőrizték, majd kiütötték a hibát és nitróval kipörgették-kitisztították a rendszert. Aztán közölték velem, hogy ez volt az utolsó, mert a következő ilyen hibát csak fizikai módon tudják orvosolni./motor generál/.Azt tanácsolták még ,hogy menjek ki az autópályára és égessem ki a rendszert úgy mint régen a Trabantot vagy a Wartburgot./ Gondolhatjátok mennyire megnyugodtam ettől a jó tanácstól./Na de rátérek a kérdésre. A motorba való adalékszerről szeretnék egy-két jótanácsot kapni.
Mégpedig a Tv-ben látott Prolong motorolaj adalékról lenne szó. Kinek mi a véleménye, én hiszem is meg nem is, hogy ez jó. Mit csináljak vegyek vagy ne vegyek ilyen adalékot.?!         

Üdvözlet mindenkinek : Tanko - Ádám Győző
Naplózva
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1345 Dátum: 2008. Március 30. - 18:38:18 »

Igen, nagy a rajzás. Kőszegen is mintha motor kiállítás lett volna. De én ma nem láttam tőlük semmi kihívó viselkedést. Motorozni is lehet kultúráltan.
Mentem veszprémbe és az út mellet a benzinkutakon legalább 15-20 val kevertek,na arrol nem is beszálek hogy mint a barmok úgy mentek az 1-ik majdnem becsúszott 1 babakocsit toló hölgyhöz nem sok híjja volt.
Naplózva
Fer962
Teljes tag

« Hozzászólás #1346 Dátum: 2008. Március 30. - 18:44:43 »

A 86- n is mint a méhrajok úgy rajzottak, de a tempo kivételével különlegeset nem láttam.
Földi a PÜ-t megkaptad?
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #1347 Dátum: 2008. Március 30. - 18:49:23 »

A 86- n is mint a méhrajok úgy rajzottak, de a tempo kivételével különlegeset nem láttam.
Földi a PÜ-t megkaptad?
Elméletileg válaszoltam is Mosolyog Az a baj, hogy nehezen veszem észre, ha üzenet jött
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
Fer962
Teljes tag

« Hozzászólás #1348 Dátum: 2008. Március 30. - 18:57:15 »

Földi a PÜ-t megkaptad?
Elméletileg válaszoltam is Mosolyog Az a baj, hogy nehezen veszem észre, ha üzenet jött
Ok átjött, küldtem választ.
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #1349 Dátum: 2008. Március 30. - 19:38:55 »

Így vasárnap estére tudom mindenkinek ajánlani vacsora gyanánt: bazi nagy fokhagymás, sajtos-tejfölös lángos...desszertnek esetleg Bilagit Vigyorog
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 129   Fel

Ugrás: