guszesz
|
|
« Hozzászólás #1590 Dátum: 2015. Február 10. - 20:10:51 » |
|
Ma megvolt a tolató lámpa csere. Tényleg 5 perc volt az egész művelet remélem most már stabil lesz a működése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bkornel
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1591 Dátum: 2015. április 07. - 13:26:46 » |
|
Sziasztok!
Bocsánat, ha olyat kérdezek ami már volt a fórumban, de sajnos nincs időm olvasgatni. Diesel Lacettinél volt már valakinek tápszivattyú problémája? Az új egyben van a szintjelzővel nem túl olcsó, lehet csak a szivattyú részét külön kapni? Az a gond vele, hogy a csatlakozónál a vezeték megégett és a csatlakozót is megolvasztotta. Nekem már egyszer cserélték garanciában, de akkor a szintjelzővel volt a gond. Lehetséges, hogy ez típushiba?
|
|
|
Naplózva
|
PRND42
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #1592 Dátum: 2015. április 07. - 18:05:34 » |
|
Sziasztok!
Bocsánat, ha olyat kérdezek ami már volt a fórumban, de sajnos nincs időm olvasgatni. Diesel Lacettinél volt már valakinek tápszivattyú problémája? Az új egyben van a szintjelzővel nem túl olcsó, lehet csak a szivattyú részét külön kapni? Az a gond vele, hogy a csatlakozónál a vezeték megégett és a csatlakozót is megolvasztotta. Nekem már egyszer cserélték garanciában, de akkor a szintjelzővel volt a gond. Lehetséges, hogy ez típushiba?
Nekem 83e km van benne és még nem volt ilyesmi gondom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blende
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1593 Dátum: 2015. Június 02. - 05:58:49 » |
|
Sziasztok! Mitől lehet az, ha leállítás után, ajtónyitásra nem kapcsolja le a fényszórókat a kocsi? Ajtó érzékelők jók, mert a belső világítás kapcsolja. Kellemetlen, mert megszoktam hogy nem kell figyelni hogy lekapcsoltam e a lámpát. Ma reggelre sikeresen le is merítettem, mert rajta maradt a világítás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1594 Dátum: 2015. Június 02. - 08:15:38 » |
|
Sziasztok! Mitől lehet az, ha leállítás után, ajtónyitásra nem kapcsolja le a fényszórókat a kocsi? Ajtó érzékelők jók, mert a belső világítás kapcsolja. Kellemetlen, mert megszoktam hogy nem kell figyelni hogy lekapcsoltam e a lámpát. Ma reggelre sikeresen le is merítettem, mert rajta maradt a világítás. Szia. 5 ajtós, vagy kombi?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1595 Dátum: 2015. Június 02. - 08:22:26 » |
|
Sziasztok! Mitől lehet az, ha leállítás után, ajtónyitásra nem kapcsolja le a fényszórókat a kocsi? Ajtó érzékelők jók, mert a belső világítás kapcsolja. Kellemetlen, mert megszoktam hogy nem kell figyelni hogy lekapcsoltam e a lámpát. Ma reggelre sikeresen le is merítettem, mert rajta maradt a világítás. Szia. 5 ajtós, vagy kombi? az ajtók számának semmi köze hozzá vagy a "Battery Saver" ment tönkre vagy elektromos hiba a kötegbe mindenképp szerelő lesz belőle
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
blende
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1596 Dátum: 2015. Június 02. - 12:19:05 » |
|
Sziasztok! Mitől lehet az, ha leállítás után, ajtónyitásra nem kapcsolja le a fényszórókat a kocsi? Ajtó érzékelők jók, mert a belső világítás kapcsolja. Kellemetlen, mert megszoktam hogy nem kell figyelni hogy lekapcsoltam e a lámpát. Ma reggelre sikeresen le is merítettem, mert rajta maradt a világítás. Szia. 5 ajtós, vagy kombi? az ajtók számának semmi köze hozzá vagy a "Battery Saver" ment tönkre vagy elektromos hiba a kötegbe mindenképp szerelő lesz belőle Szuper! Köszönöm, akkor próbálom nem elfelejteni lekapcsolni a lámpákat. Amúgy kombi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1597 Dátum: 2015. Június 02. - 13:25:35 » |
|
Sziasztok! Mitől lehet az, ha leállítás után, ajtónyitásra nem kapcsolja le a fényszórókat a kocsi? Ajtó érzékelők jók, mert a belső világítás kapcsolja. Kellemetlen, mert megszoktam hogy nem kell figyelni hogy lekapcsoltam e a lámpát. Ma reggelre sikeresen le is merítettem, mert rajta maradt a világítás. Szia. 5 ajtós, vagy kombi? az ajtók számának semmi köze hozzá vagy a "Battery Saver" ment tönkre vagy elektromos hiba a kötegbe mindenképp szerelő lesz belőle Szuper! Köszönöm, akkor próbálom nem elfelejteni lekapcsolni a lámpákat. Amúgy kombi. Hátsó ( 5.-ik) ajtó átvezetésénél az ablakmosó cső nem szivárog? Igaz, ilyen hiba még nem volt, de a motor nem leállás gyujtáskulcs kivételekor már volt hiba, illetve zárt ajtóknál az "ajtó nyitva" ikon a műszerfalon folyamatosan világított. Esetleg lehet ez is összefüggésben vele! Ha rossz helyen tapogatóznék, kioktatást nem kérek, hisz a jószándék vezérel. Hátha szerelő nélkül is orvosolható 1-2 hiba...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1598 Dátum: 2015. Június 02. - 14:52:15 » |
|
Sziasztok! Mitől lehet az, ha leállítás után, ajtónyitásra nem kapcsolja le a fényszórókat a kocsi? Ajtó érzékelők jók, mert a belső világítás kapcsolja. Kellemetlen, mert megszoktam hogy nem kell figyelni hogy lekapcsoltam e a lámpát. Ma reggelre sikeresen le is merítettem, mert rajta maradt a világítás. Szia. 5 ajtós, vagy kombi? az ajtók számának semmi köze hozzá vagy a "Battery Saver" ment tönkre vagy elektromos hiba a kötegbe mindenképp szerelő lesz belőle Szuper! Köszönöm, akkor próbálom nem elfelejteni lekapcsolni a lámpákat. Amúgy kombi. Hátsó ( 5.-ik) ajtó átvezetésénél az ablakmosó cső nem szivárog? Igaz, ilyen hiba még nem volt, de a motor nem leállás gyujtáskulcs kivételekor már volt hiba, illetve zárt ajtóknál az "ajtó nyitva" ikon a műszerfalon folyamatosan világított. Esetleg lehet ez is összefüggésben vele! Ha rossz helyen tapogatóznék, kioktatást nem kérek, hisz a jószándék vezérel. Hátha szerelő nélkül is orvosolható 1-2 hiba... semmi köze hozzá! volt már ilyen hiba és az érvényes rá amit írtam!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
blende
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1599 Dátum: 2015. Június 03. - 08:23:58 » |
|
Én is elektromos (csatlakozó) hibára gondoltam, mert már egy ideje küzdök ilyenekkel. Óra időleges hibája, ablakmosó motor esetleges működése. Ha jól sejtem, akkor a hírhedt műszerfali csatlakozó sor kezd beégni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1600 Dátum: 2015. Június 03. - 08:41:13 » |
|
Én is elektromos (csatlakozó) hibára gondoltam, mert már egy ideje küzdök ilyenekkel. Óra időleges hibája, ablakmosó motor esetleges működése. Ha jól sejtem, akkor a hírhedt műszerfali csatlakozó sor kezd beégni.
semmi köze a műszerfali csatlakozónak hozzá az világítás az óra az tönkremegy az ablakmosó motor vagy kapcsoló is lehet hibás ezek egymástól független hibák
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
blende
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1601 Dátum: 2015. Június 03. - 10:03:04 » |
|
Ez hasznos volt, akkor nem ugrok neki szétszedni. Marad az egyenkénti hibakeresés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsozsi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1602 Dátum: 2015. Június 03. - 18:14:14 » |
|
Sziasztok! Múltkor elment az összes külső világításom éjszaka, szerencsére a lakástól 200 m-re! Féklámpa és belsőtér világítás volt! Mi történhetett? Reggel csak egy biztosítékot cseréltem (világítás - pedig nem látszott hibásnak) és a reléjét vettem ki és tettem vissza!
Ja, a helyzetjelző izzót hogyan tudom kivenni, mert hiába csavargattam nem jött ki, kiégett a bal oldali, cserélnem kellene? Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #1603 Dátum: 2015. Június 03. - 19:08:16 » |
|
Sziasztok! Múltkor elment az összes külső világításom éjszaka, szerencsére a lakástól 200 m-re! Féklámpa és belsőtér világítás volt! Mi történhetett? Reggel csak egy biztosítékot cseréltem (világítás - pedig nem látszott hibásnak) és a reléjét vettem ki és tettem vissza!
Ja, a helyzetjelző izzót hogyan tudom kivenni, mert hiába csavargattam nem jött ki, kiégett a bal oldali, cserélnem kellene? Köszi
99,99% hogy a műszerfal mögötti csatlakozód égett szét, ezért ment el a világítás. Helyzetjelzőt néha csak "erőszak szervezeti" megoldással lehet kivenni: kis csavargatás aztán izomból kihúzni, lehet az ujjbegyed bánja, de legközelebb már nem lesz vele gond, simán kijön. Ja és ha nem akarod, hogy a helyzetjelző foglalata ripityára töredezzen az 5W-os izzó "gigászi" hőjétől, rakj bele 3W-ost, tökéletesen megfelelő és kisebb a hőterhelés. Ugyanez igaz a rendszámvilágításra is, oda is bőven elég a 3W-os izzó. Én már körben mindet 3W-osra cseréltem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2015. Június 03. - 19:13:33 írta kubu87 »
|
Naplózva
|
|
|
|
zsozsi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1604 Dátum: 2015. Június 03. - 21:18:36 » |
|
Köszi! Ez érdekes! Mitől javult meg, már napok óta újra működik, nem érezni égett szagot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|