diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3165 Dátum: 2010. Június 03. - 20:55:47 » |
|
Vízátfolyás miatt lezárták a 111-es utat (ha ez a megjelölése egyáltalán, mi csak rövid táti útnak hívjuk). Ráadásul szakad még mindig.  Ja és átléptem a 20000 km-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Június 03. - 21:00:38 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #3166 Dátum: 2010. Június 04. - 07:53:22 » |
|
Vízátfolyás miatt lezárták a 111-es utat (ha ez a megjelölése egyáltalán, mi csak rövid táti útnak hívjuk). Ráadásul szakad még mindig. Ja és átléptem a 20000 km-t.Diablo Gratula
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #3167 Dátum: 2010. Június 04. - 08:03:19 » |
|
Vízátfolyás miatt lezárták a 111-es utat (ha ez a megjelölése egyáltalán, mi csak rövid táti útnak hívjuk). Ráadásul szakad még mindig. Ja és átléptem a 20000 km-t.Diablo Gratula Én meg a hétvégén elérem a 100 000-et! Jó lenne, mint régen a Zsiguliban, körbefordulna és lenne egy 0 km-es gépem! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #3168 Dátum: 2010. Június 04. - 08:40:56 » |
|
Vízátfolyás miatt lezárták a 111-es utat (ha ez a megjelölése egyáltalán, mi csak rövid táti útnak hívjuk). Ráadásul szakad még mindig. Ja és átléptem a 20000 km-t.Diablo Gratula Én meg a hétvégén elérem a 100 000-et! Jó lenne, mint régen a Zsiguliban, körbefordulna és lenne egy 0 km-es gépem!  Majd talán 200e-nél nullázódik. Tudja valaki meddig megy a km számláló?
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3169 Dátum: 2010. Június 04. - 09:36:00 » |
|
Vízátfolyás miatt lezárták a 111-es utat (ha ez a megjelölése egyáltalán, mi csak rövid táti útnak hívjuk). Ráadásul szakad még mindig. Ja és átléptem a 20000 km-t.Diablo Gratula Én meg a hétvégén elérem a 100 000-et! Jó lenne, mint régen a Zsiguliban, körbefordulna és lenne egy 0 km-es gépem!  Majd talán 200e-nél nullázódik. Tudja valaki meddig megy a km számláló? 999 999km után nulláz.de ezt senki sem fogja látni szerintem mert nem 123 MB az autónk.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #3170 Dátum: 2010. Június 04. - 09:47:15 » |
|
999 999km-t honnan veszed?
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #3171 Dátum: 2010. Június 04. - 09:57:17 » |
|
Gondolom a számjegyek mennyiségéből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #3172 Dátum: 2010. Június 04. - 10:36:35 » |
|
Gondolom a számjegyek mennyiségéből. Az még nem jelent semmit. A napiszámláló is csak 999-ig megy. Pedig mehetne 999.999-ig is.  Eddigi tapasztalatai alapján (olaszautók) a digitális számlálók 200e-nél nullázódnak.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #3173 Dátum: 2010. Június 04. - 10:53:44 » |
|
Gondolom a számjegyek mennyiségéből. Az még nem jelent semmit. A napiszámláló is csak 999-ig megy. Pedig mehetne 999.999-ig is.  Eddigi tapasztalatai alapján (olaszautók) a digitális számlálók 200e-nél nullázódnak. Majd Főni elmondja jövőre, hogy nullázódik-e...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3174 Dátum: 2010. Június 04. - 17:47:06 » |
|
Szerintem is tankoljon, aki tud..., autóba, fürdőkádba, bárhova... Szíjártó főszóvivő egyszer-kétszer még megszólal, és úgy lesz itt 320-as ejró, hogy csak na... Bocs az offért, de nem bírom magamban tartani  Igazad van én is dühöngök ezen.De a lakáshitelesek kész is vannak.Tuti. Így megint a bankok járnak jól, meg még kitudja kik, akik miatt ilyeneket kell mondani. Tegnap a szüleim voltak az egyik bankban a lekötött pénzük lekötését meghosszabbítani. 2 hónapos lekötésre 3%-ot !!!! adtak. Volna, de a szüleim még gondolkoztak rajta, így csak ma mentek vissza lekötni, ma már csak 2,5% éves kamatot adtak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3175 Dátum: 2010. Június 04. - 18:00:24 » |
|
Szerintem is tankoljon, aki tud..., autóba, fürdőkádba, bárhova... Szíjártó főszóvivő egyszer-kétszer még megszólal, és úgy lesz itt 320-as ejró, hogy csak na... Bocs az offért, de nem bírom magamban tartani  Igazad van én is dühöngök ezen.De a lakáshitelesek kész is vannak.Tuti. Így megint a bankok járnak jól, meg még kitudja kik, akik miatt ilyeneket kell mondani. Tegnap a szüleim voltak az egyik bankban a lekötött pénzük lekötését meghosszabbítani. 2 hónapos lekötésre 3%-ot !!!! adtak. Volna, de a szüleim még gondolkoztak rajta, így csak ma mentek vissza lekötni, ma már csak 2,5% éves kamatot adtak.  Én euró-ban tartanám a pénzem ha lenne. 
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #3176 Dátum: 2010. Június 04. - 18:16:25 » |
|
Szerintem is tankoljon, aki tud..., autóba, fürdőkádba, bárhova... Szíjártó főszóvivő egyszer-kétszer még megszólal, és úgy lesz itt 320-as ejró, hogy csak na... Bocs az offért, de nem bírom magamban tartani  Igazad van én is dühöngök ezen.De a lakáshitelesek kész is vannak.Tuti. Így megint a bankok járnak jól, meg még kitudja kik, akik miatt ilyeneket kell mondani. Tegnap a szüleim voltak az egyik bankban a lekötött pénzük lekötését meghosszabbítani. 2 hónapos lekötésre 3%-ot !!!! adtak. Volna, de a szüleim még gondolkoztak rajta, így csak ma mentek vissza lekötni, ma már csak 2,5% éves kamatot adtak.  A kis pénzecskémet én se bíznám a bankokra.. Röhej az a kamat, amit adnak (és amiből még 25%-ot le is csippentenek..) Inkább a tőzsde; rizikós, de némi óvatossággal és körültekintéssel egy-egy tankolásravaló összejön. És bízva abban, hogy jeles kormányunk nem követi el még egyszer azt a hibát, amit elkövetett 1998-ban. Off Gondoltam mindezt ma délután 1-ig, Péterke (újbóli) okos megszólalásáig... Nem hittem volna, hogy lehet ilyen, de sajna lehet. Ezek dilettánsabbak, mint a Fletóék - egy hete sincs náluk a pálca, de a forint máris a mélyben, a tőzsde romokban, és még mindig azt hiszik, hogy kampány van. Észrevehetnék, hogy a szavaiknak most már súlya van. L a s s a n m o n d o m, h o g y m i n d e n k i é r t s e: Í m m á r o n n e m l e h e t c s a k ú g y p o f á z n i!!! Devizahitellel rendelkező sorstársaim nevében is: KÖSZÖNÖM!!! On
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3177 Dátum: 2010. Június 04. - 18:18:21 » |
|
Szerintem is tankoljon, aki tud..., autóba, fürdőkádba, bárhova... Szíjártó főszóvivő egyszer-kétszer még megszólal, és úgy lesz itt 320-as ejró, hogy csak na... Bocs az offért, de nem bírom magamban tartani  Igazad van én is dühöngök ezen.De a lakáshitelesek kész is vannak.Tuti. Így megint a bankok járnak jól, meg még kitudja kik, akik miatt ilyeneket kell mondani. Tegnap a szüleim voltak az egyik bankban a lekötött pénzük lekötését meghosszabbítani. 2 hónapos lekötésre 3%-ot !!!! adtak. Volna, de a szüleim még gondolkoztak rajta, így csak ma mentek vissza lekötni, ma már csak 2,5% éves kamatot adtak.  A kis pénzecskémet én se bíznám a bankokra.. Röhej az a kamat, amit adnak (és amiből még 25%-ot le is csippentenek..) Inkább a tőzsde; rizikós, de némi óvatossággal és körültekintéssel egy-egy tankolásravaló összejön. És bízva abban, hogy jeles kormányunk nem követi el még egyszer azt a hibát, amit elkövetett 1998-ban. Off Gondoltam mindezt ma délután 1-ig, Péterke (újbóli) okos megszólalásáig... Nem hittem volna, hogy lehet ilyen, de sajna lehet. Ezek dilettánsabbak, mint a Fletóék - egy hete sincs náluk a pálca, de a forint máris a mélyben, a tőzsde romokban, és még mindig azt hiszik, hogy kampány van. Észrevehetnék, hogy a szavaiknak most már súlya van. L a s s a n m o n d o m, h o g y m i n d e n k i é r t s e: Í m m á r o n n e m l e h e t c s a k ú g y p o f á z n i!!! Devizahitellel rendelkező sorstársaim nevében is: KÖSZÖNÖM!!! On Mit mondott?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #3178 Dátum: 2010. Június 04. - 18:20:14 » |
|
Szerintem is tankoljon, aki tud..., autóba, fürdőkádba, bárhova... Szíjártó főszóvivő egyszer-kétszer még megszólal, és úgy lesz itt 320-as ejró, hogy csak na... Bocs az offért, de nem bírom magamban tartani  Igazad van én is dühöngök ezen.De a lakáshitelesek kész is vannak.Tuti. Így megint a bankok járnak jól, meg még kitudja kik, akik miatt ilyeneket kell mondani. Tegnap a szüleim voltak az egyik bankban a lekötött pénzük lekötését meghosszabbítani. 2 hónapos lekötésre 3%-ot !!!! adtak. Volna, de a szüleim még gondolkoztak rajta, így csak ma mentek vissza lekötni, ma már csak 2,5% éves kamatot adtak.  A kis pénzecskémet én se bíznám a bankokra.. Röhej az a kamat, amit adnak (és amiből még 25%-ot le is csippentenek..) Inkább a tőzsde; rizikós, de némi óvatossággal és körültekintéssel egy-egy tankolásravaló összejön. És bízva abban, hogy jeles kormányunk nem követi el még egyszer azt a hibát, amit elkövetett 1998-ban. Off Gondoltam mindezt ma délután 1-ig, Péterke (újbóli) okos megszólalásáig... Nem hittem volna, hogy lehet ilyen, de sajna lehet. Ezek dilettánsabbak, mint a Fletóék - egy hete sincs náluk a pálca, de a forint máris a mélyben, a tőzsde romokban, és még mindig azt hiszik, hogy kampány van. Észrevehetnék, hogy a szavaiknak most már súlya van. L a s s a n m o n d o m, h o g y m i n d e n k i é r t s e: Í m m á r o n n e m l e h e t c s a k ú g y p o f á z n i!!! Devizahitellel rendelkező sorstársaim nevében is: KÖSZÖNÖM!!! On Mit mondott? Hirtelen csak ez akadt a "kezembe": http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=134121&is=1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pino30
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
 |
« Hozzászólás #3179 Dátum: 2010. Június 04. - 18:22:24 » |
|
Egy ismerősőmnek céges lacsijuk van (sw), 5 éves lesz a kocsi és most jár 336 000-nél.  Szal eddig tuti mutatja 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|