meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. Március 06. - 20:35:57 » |
|
Mai legaktívabb:21 szépen megdöntöttük 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. Március 06. - 20:36:24 » |
|
MTN megjött, akkor egybwen hazaért. És remélhtőleg alhatsz ma éjjel, se részeg, se alulképzett Fittipaldi... Szülni mondjuk azért lehet?
Azt szívesen bevállalom, bár nagy a kockázat, és nagyon félünk tőle. Én is féltem tőle. Rábíztam nejemre, szűljön Ő!  Most bajban vagyok, mert ez is nagyon nagy duma volt! Jó estéd van tengerészem, hiába: tenger-ész! Ma már nem terem babér másnak, nekem pedig biztos nem, ezért lassan elbúcsuzom, holnap is tekerem az Ikarust, csak nem az arculatost, hanem a 67-es villpotlót, a múzeumtól kölcsönvett 280-sal. Az enyémet sajnos nem kaphatom meg erre a vonalra. Nekem ez nem mindegy. De most láss csodát: MINDEGY! (1111). Jó éjszakát mindenkinek! Indulási idők? Most telefonáltak, holnap nem dolgozom, ráérek egy kanyarra. Akkor holnap esetleg egy kapcsolócsere?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. Március 06. - 20:36:49 » |
|
Mai legaktívabb: 21! MEGVAN A REKORD!!!!  Nem is győzőm olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. Március 06. - 20:38:01 » |
|
Hurrá! Rekord!
Gidy!MNT! Időkapcsoló oké. Kikaptam, hangulat mirelite. MNT-re hivatkoztam, ergó blacklisten vagy errefelé! Ti lesztek a vállóok!
Megyek aludni. Jó éjszakát!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. Március 06. - 20:38:12 » |
|
MTN megjött, akkor egybwen hazaért. És remélhtőleg alhatsz ma éjjel, se részeg, se alulképzett Fittipaldi... Szülni mondjuk azért lehet?
Azt szívesen bevállalom, bár nagy a kockázat, és nagyon félünk tőle. Én is féltem tőle. Rábíztam nejemre, szűljön Ő!  Most bajban vagyok, mert ez is nagyon nagy duma volt! Jó estéd van tengerészem, hiába: tenger-ész! Ma már nem terem babér másnak, nekem pedig biztos nem, ezért lassan elbúcsuzom, holnap is tekerem az Ikarust, csak nem az arculatost, hanem a 67-es villpotlót, a múzeumtól kölcsönvett 280-sal. Az enyémet sajnos nem kaphatom meg erre a vonalra. Nekem ez nem mindegy. De most láss csodát: MINDEGY! (1111). Jó éjszakát mindenkinek! Indulási idők? Most telefonáltak, holnap nem dolgozom, ráérek egy kanyarra. Akkor holnap esetleg egy kapcsolócsere? Lehet. de akkor el is kell értük menni, mert még Várma15-nél van. Legyen. Benne vagyok. Mikor?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. Március 06. - 20:40:06 » |
|
Azt szívesen bevállalom, bár nagy a kockázat, és nagyon félünk tőle. Én is féltem tőle. Rábíztam nejemre, szűljön Ő!  Most bajban vagyok, mert ez is nagyon nagy duma volt! Jó estéd van tengerészem, hiába: tenger-ész! Ma már nem terem babér másnak, nekem pedig biztos nem, ezért lassan elbúcsuzom, holnap is tekerem az Ikarust, csak nem az arculatost, hanem a 67-es villpotlót, a múzeumtól kölcsönvett 280-sal. Az enyémet sajnos nem kaphatom meg erre a vonalra. Nekem ez nem mindegy. De most láss csodát: MINDEGY! (1111). Jó éjszakát mindenkinek! Indulási idők? Most telefonáltak, holnap nem dolgozom, ráérek egy kanyarra. Akkor holnap esetleg egy kapcsolócsere? Lehet. de akkor el is kell értük menni, mert még Várma15-nél van. Legyen. Benne vagyok. Mikor? mindjárt felhívlak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. Március 06. - 21:00:59 » |
|
Hurrá! Rekord!
Gidy!MNT! Időkapcsoló oké. Kikaptam, hangulat mirelite. MNT-re hivatkoztam, ergó blacklisten vagy errefelé! Ti lesztek a vállóok!
Megyek aludni. Jó éjszakát!
Sajnálattal hallom!Nem tudjuk elsikálni a dolgot?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Deutscher
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. Március 06. - 21:15:48 » |
|
Kéz csók,jó estét,szevasztok! Egy ideje már figyelem az oldalatokat,nagyon jó és hasznos infók vannak rajta.Csak gratulálni tudok hozzá.Én is lacetti tulajdonos vagyok három éve, különösebb problémám a 75000 km alatt még nem volt a kocsimmal.22000-nél P300 hibakód szervizek tanácstalanok STP sárga adalék 2 tubus 50000-ren át semmi probléma 73000-nél ujra rángatás,pechlámpa most ujra sárga STP + fekete STP együtt ugy néz ki megjavult Kop-kop-kop... Magamról,családomról annyit 36 éves vagyok ,Dabason lakunk,két szép gyermekem van és egy szerető,gondos feleségem + egy családi kedvenc Lacettink.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #218 Dátum: 2008. Március 06. - 21:20:13 » |
|
Kéz csók,jó estét,szevasztok! Egy ideje már figyelem az oldalatokat,nagyon jó és hasznos infók vannak rajta.Csak gratulálni tudok hozzá.Én is lacetti tulajdonos vagyok három éve, különösebb problémám a 75000 km alatt még nem volt a kocsimmal.22000-nél P300 hibakód szervizek tanácstalanok STP sárga adalék 2 tubus 50000-ren át semmi probléma 73000-nél ujra rángatás,pechlámpa most ujra sárga STP + fekete STP együtt ugy néz ki megjavult Kop-kop-kop... Magamról,családomról annyit 36 éves vagyok ,Dabason lakunk,két szép gyermekem van és egy szerető,gondos feleségem + egy családi kedvenc Lacettink.
Üdv itt minálunk.Kellemes olvasgatást és minél több hozzászólást kívánok a csapat és a magam nevében.Írj sokat ,mert minél több tapasztalat gyűlik itt össze annál többet okulhatunk belőle!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #219 Dátum: 2008. Március 06. - 21:20:58 » |
|
Légy üdvözölve nálunk! Jó fórumozást és információcserét!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. Március 06. - 21:22:11 » |
|
Meglátszik, hogy karbantartanak...duplázódunk!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #221 Dátum: 2008. Március 06. - 21:23:07 » |
|
Nektek minden ok?Nekem valahogy nem jól működik az oldal.Nem mindig engedi feltölteni a szövegeimet.Pedig úgy érzem ma igazán elememben vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. Március 06. - 21:23:57 » |
|
Nektek minden ok?Nekem valahogy nem jól működik az oldal.Nem mindig engedi feltölteni a szövegeimet.Pedig úgy érzem ma igazán elememben vagyok.
Az előbb karbantartásért kértek elnézést...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. Március 06. - 21:25:28 » |
|
Az előbb karbantartásért kértek elnézést... Nincs gond, de most valami nem kóser
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. Március 06. - 21:26:27 » |
|
Pihenésképpen előástam a Chris Rea:Very Best albumot...nem vagyok ideges...s közben lágyan szól a Too Much Pride!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|