meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #780 Dátum: 2008. Március 13. - 16:35:00 » |
|
Én a lehető legtávolabb állok a többitől.Inkább gyaloglok , mint fényezek. Nenm paranoia. Én is a parkoló végében szoktam megállni. De sokszor még képet is készítek arról, hogy ki parkol mögöttem, mellettem. [/quote] Az asszony engem is betegnek tart azért mert csak szombat hajnalban vagyok hajlandó elmenni a multiba vásárolni,és akkor is a kamera közelében vagyok hajlandó parkolni.Ez tényleg betegség? 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #781 Dátum: 2008. Március 13. - 16:36:52 » |
|
Én a lehető legtávolabb állok a többitől.Inkább gyaloglok , mint fényezek. Nenm paranoia. Én is a parkoló végében szoktam megállni. De sokszor még képet is készítek arról, hogy ki parkol mögöttem, mellettem. Az asszony engem is betegnek tart azért mert csak szombat hajnalban vagyok hajlandó elmenni a multiba vásárolni,és akkor is a kamera közelében vagyok hajlandó parkolni.Ez tényleg betegség?  [/quote] Oda se neki, engem is hülyének néznek ezek miatt. Akinek nem tetszik, megy busszal, vagy gyalog...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #782 Dátum: 2008. Március 13. - 16:37:10 » |
|
Én a lehető legtávolabb állok a többitől.Inkább gyaloglok , mint fényezek. Nenm paranoia. Én is a parkoló végében szoktam megállni. De sokszor még képet is készítek arról, hogy ki parkol mögöttem, mellettem. Az asszony engem is betegnek tart azért mert csak szombat hajnalban vagyok hajlandó elmenni a multiba vásárolni,és akkor is a kamera közelében vagyok hajlandó parkolni.Ez tényleg betegség?  [/quote] A kamera sajnos nem segít.Ha működik egyáltalán , használhatatlan képet csinál.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #783 Dátum: 2008. Március 13. - 16:37:24 » |
|
Én a lehető legtávolabb állok a többitől.Inkább gyaloglok , mint fényezek. Nenm paranoia. Én is a parkoló végében szoktam megállni. De sokszor még képet is készítek arról, hogy ki parkol mögöttem, mellettem. Az asszony engem is betegnek tart azért mert csak szombat hajnalban vagyok hajlandó elmenni a multiba vásárolni,és akkor is a kamera közelében vagyok hajlandó parkolni.Ez tényleg betegség?  [/quote] Nem, csak ésszerűség. Én hétfő- csütörtök viszonylatban vagyok hajlandó, 08:30-ig bezárólag. Ha máskor kell menni, akkor bizony a Swift az ügyeletes.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #784 Dátum: 2008. Március 13. - 16:38:43 » |
|
Na, ma engem is utolért a rángatás, láállás sárga lámpa....  Ne viccolj. Ilyennel nem szabad viccolni... Nem vicc. Kétszr is volt ma. Rángat, hatalmasat, sárga lámpa, leáll. Inkább newm idézem magamat...  Akkor most kell megkergetni a kicsikét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #785 Dátum: 2008. Március 13. - 16:39:24 » |
|
Na, ma engem is utolért a rángatás, láállás sárga lámpa....  Ne viccolj. Ilyennel nem szabad viccolni... Nem vicc. Kétszr is volt ma. Rángat, hatalmasat, sárga lámpa, leáll. Inkább newm idézem magamat...  Akkor most kell megkergetni a kicsikét... Nem kell megkergetni. A kicsike teljesen jól van! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #786 Dátum: 2008. Március 13. - 16:43:33 » |
|
Na, ma engem is utolért a rángatás, láállás sárga lámpa....  Ne viccolj. Ilyennel nem szabad viccolni... Nem vicc. Kétszr is volt ma. Rángat, hatalmasat, sárga lámpa, leáll. Inkább newm idézem magamat...  Akkor most kell megkergetni a kicsikét... Nem kell megkergetni. A kicsike teljesen jól van!  Rossz ómen farkast kiabálni!Még megjelenik.Arról nem beszélve, hogy lázadás törhet ki a fórumon.Nehéz lesz kezelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #787 Dátum: 2008. Március 13. - 16:45:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #788 Dátum: 2008. Március 13. - 16:46:05 » |
|
ez jóóóóó 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #789 Dátum: 2008. Március 13. - 16:46:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #790 Dátum: 2008. Március 13. - 16:46:57 » |
|
Nem, nem. A sárga lámpa a check lámpa volt. A rángatás oka: nem nagyon megy a kuplungolás. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #791 Dátum: 2008. Március 13. - 16:50:22 » |
|
Nem, nem. A sárga lámpa a check lámpa volt. A rángatás oka: nem nagyon megy a kuplungolás.  Az viszont nem géphiba, hanem lábhiba. Az meg kapott új szelepeket kedden, tehát majd lassan javul... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #792 Dátum: 2008. Március 13. - 16:52:47 » |
|
Az viszont nem géphiba, hanem lábhiba. Az meg kapott új szelepeket kedden, tehát majd lassan javul...  [/quote] Fura. Csak úgy tudok kuplungolni, ha hajlítom a térdem. Ha mozdítom a lábfejem, akkor kuplungols helyett bep*****k.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #793 Dátum: 2008. Március 13. - 16:55:50 » |
|
Az viszont nem géphiba, hanem lábhiba. Az meg kapott új szelepeket kedden, tehát majd lassan javul...  Fura. Csak úgy tudok kuplungolni, ha hajlítom a térdem. Ha mozdítom a lábfejem, akkor kuplungols helyett bep*****k. [/quote] és így keletkeznek a falábú sofőrök.Itt a vége fuss el véle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #794 Dátum: 2008. Március 13. - 16:57:19 » |
|
Az viszont nem géphiba, hanem lábhiba. Az meg kapott új szelepeket kedden, tehát majd lassan javul...  Fura. Csak úgy tudok kuplungolni, ha hajlítom a térdem. Ha mozdítom a lábfejem, akkor kuplungols helyett bep*****k. és így keletkeznek a falábú sofőrök.Itt a vége fuss el véle. [/quote] Szeretlek Tom! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|