cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #705 Dátum: 2009. November 07. - 14:37:48 » |
|
lehet kiszedés nélkül is? Nekem nem úgy tűnt.
Lehet,a rückwertz lámpa felől.Ez olyan,mint a pupilla műtét a végbél felől.  Nade a viccet félretéve,a jobboldalit lehet,csak szűkös(nekem),de a bololdalihoz az akksi miatt nem lehet hozzáférni. Én nem szedtem ki a lámpát, amikor a gyári izzókat lecseréltem megnövelt fényerejűre, pedig nekem sincs női kezem. Nagy hely tényleg nincs az igaz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
capry
Bejáratós

Nem elérhető
Lacetti SW 1,6 Elite, man.klíma, melange beige
|
 |
« Hozzászólás #706 Dátum: 2009. November 07. - 15:02:24 » |
|
A jobboldalit tudtam csak elképzelni én is. Mindhárom típusnál ugyanolyan a lámpa (4-5 ajtós, combi) Nekem kombi van. Csak azért kérdezem, hogy ez nem lehet az oka, hogy neked sikerült?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #707 Dátum: 2009. November 07. - 15:08:05 » |
|
A jobboldalit tudtam csak elképzelni én is. Mindhárom típusnál ugyanolyan a lámpa (4-5 ajtós, combi) Nekem kombi van. Csak azért kérdezem, hogy ez nem lehet az oka, hogy neked sikerült?!
Kedves Capry! Ne dőlj be a Cápa- meséknek! Egyébként a sedannak, és a legjobbnak, vagyis az SW-nek van egyforma lámpája elől, a HB-nek más van, nem dupla izzójú, csak sima H4-es, talán ezért tudta kicserélni kiszerelés nélkül. De hát ezt úgysem látta senki sem. Én is ki tudtam cserélni, nem szereltem ki, már kint volt, Csaba kiszedte. Ha ezt nem árulom el, én is ügyes lettem volna, mint a viziszörny. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
capry
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #708 Dátum: 2009. November 07. - 15:23:43 » |
|
 Én is kiszedtem 1x és csalódottan visszahelyeztem, mert akkor konstatáltam, hogy az biza nem H4-es  Most meg muszáj lesz a tartalékot behelyezni, mert megadta magát az egyik tompított (azt hiszem az a H7-es) De csőkulcs birtokában már nem is olyan nagy kunszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #709 Dátum: 2009. November 07. - 19:04:04 » |
|
 Én is kiszedtem 1x és csalódottan visszahelyeztem, mert akkor konstatáltam, hogy az biza nem H4-es  Most meg muszáj lesz a tartalékot behelyezni, mert megadta magát az egyik tompított (azt hiszem az a H7-es) De csőkulcs birtokában már nem is olyan nagy kunszt. Nem kell csőkulcs, a gyári tartozék 8-10-es villáskulccsal is ki lehet lazítani a hátsó csavart is: Benyúlsz, ferdén ráteszed az anyára és pont ki lehet vele lazítani.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
capry
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #710 Dátum: 2009. November 07. - 20:22:05 » |
|
Erről nem is tudtam, hogy van ilyenem hozzá. De ha már van csőkulcsom, azzal elég egyszerű. De köszi az infót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #711 Dátum: 2009. November 08. - 06:58:00 » |
|
lehet kiszedés nélkül is? Nekem nem úgy tűnt.
Lehet,a rückwertz lámpa felől.Ez olyan,mint a pupilla műtét a végbél felől.  Nade a viccet félretéve,a jobboldalit lehet,csak szűkös(nekem),de a bololdalihoz az akksi miatt nem lehet hozzáférni. Nekem a cserével nincs gondom simán megy kiszedett lámpa nélkül viszont a zárókupak visszatekerése megőrit.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #712 Dátum: 2009. November 08. - 11:54:12 » |
|
 Én is kiszedtem 1x és csalódottan visszahelyeztem, mert akkor konstatáltam, hogy az biza nem H4-es  Most meg muszáj lesz a tartalékot behelyezni, mert megadta magát az egyik tompított (azt hiszem az a H7-es) De csőkulcs birtokában már nem is olyan nagy kunszt. Nem kell csőkulcs, a gyári tartozék 8-10-es villáskulccsal is ki lehet lazítani a hátsó csavart is: Benyúlsz, ferdén ráteszed az anyára és pont ki lehet vele lazítani. Milyen tartozék kulcs? Volt hozzá kerékkulcs és emelő és más SEMMI. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #713 Dátum: 2009. November 08. - 12:01:04 » |
|
 Én is kiszedtem 1x és csalódottan visszahelyeztem, mert akkor konstatáltam, hogy az biza nem H4-es  Most meg muszáj lesz a tartalékot behelyezni, mert megadta magát az egyik tompított (azt hiszem az a H7-es) De csőkulcs birtokában már nem is olyan nagy kunszt. Nem kell csőkulcs, a gyári tartozék 8-10-es villáskulccsal is ki lehet lazítani a hátsó csavart is: Benyúlsz, ferdén ráteszed az anyára és pont ki lehet vele lazítani. Milyen tartozék kulcs? Volt hozzá kerékkulcs és emelő és más SEMMI.  Hát nekem sem volt csak ez a kettő 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #714 Dátum: 2009. November 08. - 12:24:10 » |
|
 Én is kiszedtem 1x és csalódottan visszahelyeztem, mert akkor konstatáltam, hogy az biza nem H4-es  Most meg muszáj lesz a tartalékot behelyezni, mert megadta magát az egyik tompított (azt hiszem az a H7-es) De csőkulcs birtokában már nem is olyan nagy kunszt. Nem kell csőkulcs, a gyári tartozék 8-10-es villáskulccsal is ki lehet lazítani a hátsó csavart is: Benyúlsz, ferdén ráteszed az anyára és pont ki lehet vele lazítani. Milyen tartozék kulcs? Volt hozzá kerékkulcs és emelő és más SEMMI.  Hát nekem sem volt csak ez a kettő  Van 1 csavarhúzó meg a villáskulcs is. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #715 Dátum: 2009. November 08. - 12:51:23 » |
|
 Én is kiszedtem 1x és csalódottan visszahelyeztem, mert akkor konstatáltam, hogy az biza nem H4-es  Most meg muszáj lesz a tartalékot behelyezni, mert megadta magát az egyik tompított (azt hiszem az a H7-es) De csőkulcs birtokában már nem is olyan nagy kunszt. Nem kell csőkulcs, a gyári tartozék 8-10-es villáskulccsal is ki lehet lazítani a hátsó csavart is: Benyúlsz, ferdén ráteszed az anyára és pont ki lehet vele lazítani. Milyen tartozék kulcs? Volt hozzá kerékkulcs és emelő és más SEMMI.  Hát nekem sem volt csak ez a kettő  Van 1 csavarhúzó meg a villáskulcs is.  Már ha odadja a "kereskedő". Mert nekem akkor lesz, ha teszek bele. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #716 Dátum: 2009. November 08. - 13:14:57 » |
|
Lehet ezen is spórolnak, mint a pótkeréken.  Nekem is van villáskulcs és csavarhúzó. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #717 Dátum: 2009. November 08. - 14:49:34 » |
|
Nem tom' SW-ben hol van a helye ezeknek, de a HB-ben a pótkerékre rakható fekete nikecell térfogatkitöltőben ott van kialakítva a villáskulcs és a csavarhúzó helye is az emelőhöz adott szerszámok helye mellett.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #718 Dátum: 2009. November 08. - 15:09:19 » |
|
Szerintem ugyanaz a nikecell forma van mindegyikbe.Az SW ben is van villáskulcs és csavarhúzó.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #719 Dátum: 2009. November 08. - 15:16:17 » |
|
Lehet ezen is spórolnak, mint a pótkeréken.  Nekem is van villáskulcs és csavarhúzó.  Vagy nekem már a szalonban.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|