Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #720 Dátum: 2009. November 08. - 15:52:47 » |
|
Szerintem ugyanaz a nikecell forma van mindegyikbe.Az SW ben is van villáskulcs és csavarhúzó.
Szerintem meg nem. A kombinál nem a pótkerékben van.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #721 Dátum: 2009. November 08. - 17:05:02 » |
|
Szerintem ugyanaz a nikecell forma van mindegyikbe.Az SW ben is van villáskulcs és csavarhúzó.
Igen. Csak nekem gondos kezek valahol, valamikor eltávolították a szerszámokat. Átadáskor csak a kerékkulcs és az emelő volt benne. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #722 Dátum: 2009. November 08. - 17:08:55 » |
|
Igen. Csak nekem gondos kezek valahol, valamikor eltávolították a szerszámokat. Átadáskor csak a kerékkulcs és az emelő volt benne.  Azért, mert tudták, hogy az SW-hez nem is kell, olyan jó!  Kerékkulcs, és emelő azért van benne, ha a tavaszi, őszi átcserélést otthon is meg lehessen oldani. Más szerszám csak azért kell esetleg, hogy talin bütykölhessünk más autóján valamit, vagy radart építsünk be. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #723 Dátum: 2009. November 08. - 17:40:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #724 Dátum: 2009. November 08. - 19:31:40 » |
|
Ja nem, a szerszámkészlet LadLacnál, és nálam van, biztonság okáért. Ezért is több a fogyink, mint Diablonak. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #725 Dátum: 2009. November 08. - 22:56:58 » |
|
Ja nem, a szerszámkészlet LadLacnál, és nálam van, biztonság okáért. Ezért is több a fogyink, mint Diablonak.  Nekem benne voltak a szerszámok viszont az emelőnek nem tiudom hol van a helye.Igaz mivel ismerős intézte a lacsit olyan rendes volt hogy arra is volt gondja teljesértékű pótkereket kaptam és ugy gondolom ezért nincs helye az emelőnek.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #726 Dátum: 2009. November 08. - 23:11:12 » |
|
Ja nem, a szerszámkészlet LadLacnál, és nálam van, biztonság okáért. Ezért is több a fogyink, mint Diablonak.  Nekem benne voltak a szerszámok viszont az emelőnek nem tiudom hol van a helye.Igaz mivel ismerős intézte a lacsit olyan rendes volt hogy arra is volt gondja teljesértékű pótkereket kaptam és ugy gondolom ezért nincs helye az emelőnek. Nekem is teljes pótkerekem van,belefér a felnibe az emelő szerszámostul.Csak nem megy rögtön elsőre,de belefér. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #727 Dátum: 2009. November 09. - 08:34:30 » |
|
Ja nem, a szerszámkészlet LadLacnál, és nálam van, biztonság okáért. Ezért is több a fogyink, mint Diablonak.  Nekem benne voltak a szerszámok viszont az emelőnek nem tiudom hol van a helye.Igaz mivel ismerős intézte a lacsit olyan rendes volt hogy arra is volt gondja teljesértékű pótkereket kaptam és ugy gondolom ezért nincs helye az emelőnek. Nekem is teljes pótkerekem van,belefér a felnibe az emelő szerszámostul.Csak nem megy rögtön elsőre,de belefér.  Ott a helye a potkerekbe, na persze ha jol van osszecsomagolva 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #728 Dátum: 2009. November 09. - 15:34:25 » |
|
Ja nem, a szerszámkészlet LadLacnál, és nálam van, biztonság okáért. Ezért is több a fogyink, mint Diablonak.  Nekem benne voltak a szerszámok viszont az emelőnek nem tiudom hol van a helye.Igaz mivel ismerős intézte a lacsit olyan rendes volt hogy arra is volt gondja teljesértékű pótkereket kaptam és ugy gondolom ezért nincs helye az emelőnek. Nekem is teljes pótkerekem van,belefér a felnibe az emelő szerszámostul.Csak nem megy rögtön elsőre,de belefér.  Ott a helye a potkerekbe, na persze ha jol van osszecsomagolva  Hiába nézegetem nincs helye!Már az a fekete habféle is körben le van törögetve igy beletéve a pótkerékbe.Valószinű a mankókerékhez való volt és igy oldották meg hogy beleférjen.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #729 Dátum: 2009. November 09. - 22:52:13 » |
|
Nem a csomagtér padlólemez hátsó oldalára (a lökhárító irányába) kell odaszorítani a kilógó csavarvég és az alatta lévő kis lapocska közé? Vagy az csak mankókerékkel fér oda? (Vagy az Opeleknek van ott?)
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #730 Dátum: 2009. November 09. - 23:25:32 » |
|
Nem a csomagtér padlólemez hátsó oldalára (a lökhárító irányába) kell odaszorítani a kilógó csavarvég és az alatta lévő kis lapocska közé? Vagy az csak mankókerékkel fér oda? (Vagy az Opeleknek van ott?)próbáltam oda is betenni de nem fér.Igy az ülésfelőli részen van a mélyláda alatt,igaz megemeli a csomi alsó boritását de még mindig jobb mintha csapódik ide oda a kanyarokban.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #731 Dátum: 2009. November 10. - 08:22:01 » |
|
Nem a csomagtér padlólemez hátsó oldalára (a lökhárító irányába) kell odaszorítani a kilógó csavarvég és az alatta lévő kis lapocska közé? Vagy az csak mankókerékkel fér oda? (Vagy az Opeleknek van ott?)próbáltam oda is betenni de nem fér.Igy az ülésfelőli részen van a mélyláda alatt,igaz megemeli a csomi alsó boritását de még mindig jobb mintha csapódik ide oda a kanyarokban. Az emelő tetején (ami csatlakozik a küszöbhöz) van egy rés vagy lyuk, azt a tőcsavarra rá kell akasztani. Így is próbáltad?
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Sean
|
 |
« Hozzászólás #732 Dátum: 2009. November 10. - 16:57:25 » |
|
nem tudja véletlenül valaki,hogy a lámpánál valami csavarral hol tudom álltani a fényszoró magasságot?bellül legfelül van,de még igy is eléggé magam elé világít csak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #733 Dátum: 2009. November 10. - 17:00:32 » |
|
nem tudja véletlenül valaki,hogy a lámpánál valami csavarral hol tudom álltani a fényszoró magasságot?bellül legfelül van,de még igy is eléggé magam elé világít csak!
Nem raktad rosszul be véletlenül az izzót?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Sean
|
 |
« Hozzászólás #734 Dátum: 2009. November 10. - 17:03:11 » |
|
Nem raktad rosszul be véletlenül az izzót? májusban vettem 4 évesen,én nem cserélgettem benne izzót még!nyáron is zavart ez már de most hogy sokkal többet van sötét elérkezettnek láttam cselekedni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|